Over mij

MIJN NAAM IS LINDA
Ik ben een multimedia designer en een creatieveling in hart en nieren! Door mijn grote liefde voor illustraties, design en sinds kort vloerkleden maken door middel van een tuftgun (klinkt stoer hè?) ben ik mijn bedrijf Studio Daadkracht begonnen. Hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen en haal ik ontzettend veel plezier uit het creatief zijn.

Hoe is Studio Daadkracht ontstaan?

 

Na mijn studie Communicatie en Multimedia Design ben ik gaan zoeken wat ik nu eigenlijk wilde doen. Ik ben mijn professionele carrière begonnen bij een leuk bedrijf, maar dit zou al snel ophouden. Omdat dit avontuur eindigde, ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen. Studio Daadkracht is in februari 2018 geboren.

Ik heb een aantal jaar gezocht wat ik wilde met Studio Daadkracht. Uiteindelijk had ik wat vaste adressen. Door mijn creatieve karakter en met mijn passie voor multimedia design en nieuwsgierigheid iets nieuws te beginnen, ben ik op zoek gegaan naar wat nieuws. Ik vind het namelijk heerlijk om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ik heb besloten om naast opdrachten voor anderen mijn werk te verkopen!

Lindawoorden

Meisje // ’87 // Tattoo- en Brildrager // Bosschenaar // Oeteldonker // Bourgondiër // Speciaalbierdrinker //  Muziekfestivalganger // Wandelaar // Hockeykut // Konijneneigenaar // Tv hanger // Studio Daadkracht-eigenaar // Designer // Illustrator // Tufter //

Mijn naam is Linda

Mijn naam is Linda van den Heuvel en ik ben geboren op 10 november 1987. Ik woon in het prachtige en bourgondische ‘s-Hertogenbosch en je kan me herkennen aan mijn bril en tattoos. Ik heb ook een portfoliowebsite: www.mijnnaamislinda.nl.

Proost!

Of in ieder geval, ik kan intens gelukkig worden van speciaal bier. Een lekkere zwaar blond bier of een stevige zure. Ik ben niet voor één soort bier te vangen. Deze opvoeding heb ik meegekregen vanuit mijn beste vriend en toentertijd zijn kroegen.

Durske

Carnaval wordt in het zuiden van het land gevierd, maar niet overal hetzelfde. Ik ben dus trots om mezelf een Oeteldonks Durske (meisje) te noemen. Eens per jaar verdwijnt ‘s-Hertogenbosch en komt Oeteldonk tevoorschijn. Hier in ut durp zijn wij allen gelijk!

Draadjes

Wanneer je me even niet kan vinden, ben ik bezig met projecten. Je zal me in een hoekje op de bank zien tekenen op mijn tablet of heel stoer met een ‘tuftgun’ bezig zien om een tapijt te maken. Hier kan ik me helemaal in verliezen en de tijd vergeten.

Loki & Loena

Mijn grote liefdes die in mijn woonkamer wonen zijn mijn twee konijnen. Ze zijn ook vernoemd naar twee andere liefdes. Loki van the Avengers en Loena van Harry Potter. Toevallig starten ze allebei met een ‘L’. Ik noem ze ook wel eens Loeny en Loca!

Vormgeving

Poster hier, social daar, visitekaartjes, huisstijl, niets is me te gek!

Illustraties

Van doodle tot een portret gemaakt in een illustratie. Tof om te doen!

Animaties

Bewegende beelden; kort, lang of in een loop. Dat kan ik!

Tufting

Van helemaal niets tot een tapijt. Bezig zijn met tufting is gewoon leuk!

Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.