OeteldonksE Emblemen
EMBLEMEN VOOR OP DE KIEL

Elk jaar is er een ontwerp-wedstrijd van de Oeteldonkse Club, de carnavalsclub van ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2015 doe ik hieraan mee. Ik heb alle volgende jaren mee gedaan.

Ik vind dit een van de leukste dingen om te doen in het carnavalsjaar en probeer mijn embleem elk jaar geborduurd. Deze stijl is een losse stijl en hoeft allemaal niet aan veel regels te voldoen, dus mijn creativiteit is het enige wat me tegenhoudt. Inmiddels moet je je wel houden aan 11 kleuren.

In alle jaren is mijn embleem het niet gekozen door de Oeteldonkse Club, helaas. In 2021 (voor het jaar 2022) kwam ik wel erg dichtbij; ik was namelijk genomineerd en zat dus in de top 3. Daarnaast is het embleem van 2016 (de’s echt Bosch) door Cafe TweeKeerBellen uitgekozen, door middel van hun wedstrijd (embleem van het jaar). Stadscafé de Basiliek heeft het embleem van 2018 (van keinds af aon) gekozen voor hun ‘pinneke’.

Daarnaast heb ik nog een aantal losse emblemen gemaakt voor groepen, carnavals verenigingen en bedrijven. Hier vallen onder andere BavaRia’s en HelloBier onder.

OPDRACHTGEVER
Oeteldonkse Club (OC) | Losse groepen
CATEGORIE
Illustratie
DATUM
2015 - Heden
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.