Folk Art
MODERNE VOLKSKUNST

Soms wil ik niet altijd iets realistisch, grafisch of het te moeilijk maken. Liever iets decoratiefs. Ik ben al tijden erg geïnteresseerd in volkskunsten en dan specifiek de Oost- en Noordelijk Europese volkskunsten.

Deze drie donkere afbeeldingen zijn ontstaan vanuit een emotionele sessie tekenen. In 2022 is mijn beste vriend plotseling overleden en deze drie afbeeldingen hebben iets met hem te maken. Voor mij zelf was het prettig om er op deze manier mee bezig te zijn en hem dan zo te eren. Uiteindelijk zijn deze tekeningen zo mezelf geworden, dat ik ze heb laten uitprinten om mijn slaapkamerkast aan te kleden.

De lichtere versies zijn voor een vriendin die naar Zweden is verhuisd. Ik wilde haar iets geven wat ze makkelijk kon meenemen en haar nieuwe huisje alvast fijn kon aankleden.

OPDRACHTGEVER
Studio Daadkracht | Ik
CATEGORIE
Illustratie
DATUM
Mei 2022
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.