Illustraties
EEN HELE SCÈNE UITGEWERKT IN EEN VROLIJKE EN BIJZONDERE ILLUSTRATIE

Al heel lang wil ik mooie grotere illustraties maken dan tevoren. Vooral om aan mezelf te bewijzen dat ik het echt in me heb. Om mezelf te ontwikkelen en alsmaar beter te worden, doe ik zo nu en dan een cursus op Domestika.org. Deze minicursussen zijn goedkoop en erg toegankelijk. Je leert hoe andere mensen hier mee bezig zijn. Een van mijn favoriete illustratoren heeft er een cursus en zo ben ik hiermee begonnen en tot deze uitingen gekomen.

Van verhaal tot concept. Lagen, digitaal tekenen met ProCreate op een iPad met mijn Apple Pencil. Dat is echt hetgeen wat ik het liefste doe als ik lekker rustig op de bank hang.

Een van mijn allergrootste dromen is om een kinderboek te mogen vormgeven en te illustreren. Het lijkt me geweldig om een verhaal van iemand anders te mogen visualiseren in een mooi boek en zo de kleinste onder ons naar andere werelden te mogen brengen door unieke aansprekende en vrolijke illustraties.

Hier zie je ‘de moestuin’ en ‘de prinses en de kikker die geen zin had’.

OPDRACHTGEVER
Persoonlijke ontwikkeling | Ik
CATEGORIE
Illustratie
DATUM
Augustus 2023
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.