LOBSTERS FOR LIFE
NOT YOUR AVERAGE WEDDING FAIR

Via een prachtige dame, heb ik kennis gemaakt met haar bedrijf; Lobsters for Life. Marieke en haar compagnon gaan in 2023 beginnen met een trouwbeurs. Maar niet een doorsnee beurs, een beurs voor anders dan anders. Not your average wedding fair.

Ze was onder de indruk van Folk art en wilde graag een logo door mij laten maken. Zo gezegd, zo gedaan. Een ding stond voorop; er moet een kreeft opkomen. Na een leuke babbel kreeg ik te horen wat de kleuren en lettertypes zijn voor dit bedrijf. En na een mooie samenwerking is er ook een prachtig logo uitgekomen. Om de dames van LfL ook een beetje gevoel van de stijl te geven, heb ik een brandboard erbij gedaan met wat patronen, mock-ups en alternatieve logo’s. En hopelijk hebben we nog een mooie samenwerking tegemoet.

OPDRACHTGEVER
Lobsters for Life
CATEGORIE
Huisstijl, Grafisch Design, Concepting
DATUM
November 2022
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.