‘T PAULTJE PIEKT
TOP 80 ONDER BEGELEIDING VAN ANIMATIES

Elk jaar was er een event in proeflokaal ‘t paultje. Deze wordt ‘t paultje piekt genoemd. Dit event was op kerstavond in dit speciaalbiercafe. Het is een top 80 van favoriete nummers van de kroegbezoekers.

In het verleden is er ook ‘t paultje kroont geweest. Deze was op koningsnacht en had hetzelfde concept, alleen minder kerst en meer koningsgezind.

Voor een evenement dat elk jaar plaatsvond in proeflokaal ‘t paultje (‘s-Hertogenbosch), heb ik een aantal animaties (Gif’s) gemaakt die kunnen loopen onder het vertoon van een nummer. Elke editie probeerde ik een aantal nieuwe animaties te maken, zodat ik uiteindelijk uitkom op 80 verschillende animaties of op een fijne vernieuwing en nieuwe verwondering van de gasten van de kroeg.

OPDRACHTGEVER
Proeflokaal 't paultje | Paul Leeyen
CATEGORIE
Grafisch Design, Animatie, Illustratie
DATUM
2015 tot 2021
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.