SCHILDERen
CREATIVITEIT, VRIJE TIJD, SCHILDERIJENTIJD

Een hobby in mijn vrije tijd is schilderen. Meestal kleine projecten, maar soms ook grote. Een aantal van deze grote projecten vind je hier.

Het meisje met de hoofdtooi en het meisje met de blinddoek zijn beide een meter bij een meter. Ook de schilder-methode is bij beide hetzelfde. Ik heb geprobeerd om laag-over-laag te schilderen. Dit houdt in dat ik over bepaalde delen van mijn schilderij heen heb proberen te schilderen. Dit vind ik erg lastig, want je zal het nooit meer helemaal zien, maar het maakt de schilderijen wel een stuk beter.

Het schilderij met het hoofd er ‘doorheen’ noem ik kracht. Ik heb een tijdje een thema gehad over menselijk lichaam en kracht. Dit wou ik heel graag laten zien in een schilderij en heb besloten om een theatermasker met gips op een canvas te zetten.

OPDRACHTGEVER
Persoonlijk | Ik
CATEGORIE
Schilderen, Illustreren
DATUM
2000 tot heden
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.