Thornbridge
‘s-Hertogenbosch
DE ENGELSE PUB IN DE STAD

De Engelse pub in de stad heeft al een huisstijl die ze krijgen via de Thornbridge Brewery in Engeland. Deze brouwerij heeft mooie bieren en was op zoek om hun bieren ook aan de man te brengen op het vaste land. Paul heeft dit in 2015 op zich genomen en Thornbridge als vaste bieren in de pub te krijgen. Zo kreeg de pub ook deze naam; Thornbridge ‘s-Hertogenbosch. Als de vaste designer van deze kroegeigenaar heb ik de uitdaging om deze vaste stijl om te zetten naar de stijl die we nodig hebben in Den Bosch.

Thornbridge Brewery heeft een update gehad van hun huisstijl in 2019 en deze hebben we doorgevoerd voor Thornbridge ‘s-Hertogenbosch. Dit werd dus ook doorgevoerd door mij.

Helaas is de pub gesloten in April 2022 door onvoorziene omstandigheden. Maar de designs blijven bestaan en zo de gedachtenis aan deze mooie bieren en mooie pub.

OPDRACHTGEVER
Thornbridge 's-Hertogenbosch
CATEGORIE
Huisstijl, Grafisch Design
DATUM
Oktober 2015 tot April 2022
Easysoftonic
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.